Bygga om uthuset

Tjenixen bloggen! Då var ännu en tuff arbetsdag avklarad och nu är jag verkligen helt slut i kropp och knopp. Det är dock inte många veckor kvar tills en efterlängtad semester och då tänkte jag faktiskt kolla om en byggfirma i Uppsala hade möjligt att komma förbi och hjälpa mig med en liten renovering av uthuset som vi har. Barnen börjar bli äldre och jag pratade faktiskt med min ena son häromdagen angående just våran lilla friggebod eller uthuset, vi kallar det lite olika. Hursomhelst så kom min son med en riktigt bra idé och det var att göra om uthuset så att han kunde flytta in där. Han börjar bli trött på att dela rum med lillebrorsan och det förstår jag absolut, jag kommer själv ihåg när man var i tonåren. Då vill man gärna ha ett rum för sig själv utan att någon annan klampade in där, man ville ha sitt egna kryp in helt enkelt. Jag måste säga att det är en extremt bra idé och när han så småningom flyttar hemifrån så kan vår yngsta grabb bo där om han vill. Uthuset ligger dessutom inte mer än några få meter ifrån altandörren så om han behöver duscha eller gå på toa så är det bara att gå in till huset. Det här blir dock ett ganska stort projekt att renovera, för nu är det fullkomligen kaos där inne. Så jag tror nog att det är bäst om en byggfirma får sköta det uppdraget istället för att vi ska ge oss på något vi inte kommer klara av. Jag misstänker att sonen även vill ha lite ström in till huset så det behöver vi också lösa. Huruvida vi kommer behöva ringa en elektriker, eller om det är något som en byggfirma kan fixa, vågar jag faktiskt inte svara på. Nu måste jag börja med käket här, så att maten står redo när alla kommer hem, ha det fint!