J.J Tak & Bygg AB

Tjabba, hallå där, mina monsterdiggare. Det är värst vad tiden rusar iväg i raketfart! Nästa vecka är det midsommar, det kändes som om det var julafton alldeles nyss. Idag hade jag tänkt att berätta om ett företag som jag riktigt känner på mig är ett sådant företag som ni skulle kunna ha nytta av att veta om att de finns. Rätt som det är så kan man behöva renovera taket, eller kanske behöver man hjälp med ett nytt tak? Bor man dessutom här i Sandviken eller Gävle då är det förstås en takläggare i Gävle med omnejd man behöver och då kan man vända sig till J.J Tak & Bygg AB. 

Det här är ett företag som består av ett litet men glatt gäng takläggare som arbetar mycket bra ihop och har så gjort under lång tid, till glädje och till nytta för alla som behöver hjälp med sina tak. När olyckan var framme och en tall knäcktes i höststormen, den som var i oktober förra året om ni minns, och gjorde åverkan på taket så visste jag att det var till det här företaget som jag skulle vända mig. Jag har nämligen en kollega som fick hjälp av dem och han hade berättat för mig om det här företaget. Jag fick riktigt bra hjälp av J.J Tak & Bygg AB och eftersom det blev en omfattande takskada så var det lika bra att lägga ett helt nytt tak, det hade ändå behövts inom några år. I och med att det som hände skedde, så blev det lite påskyndat bara. Det var nog allt vad jag hade planlagt att säga om just detta, hör gärna av er till dessa trevliga och kompetenta takläggare i Gävle om ut i fall att ni vill få reda på mer.