Morgonens kontorsstädning i Kungälv avklarad

Hejsan på er i det fina sommarvädret

Idag är det full aktivitet på vår städfirma och morgonen började med kontorsstädning i Kungälv. Det är många företag som vill ha hjälp med kontorsstädning så det gör vi minst en varje dag, men det är också många privatpersoner som vill ha hemstädning. Vi hjälper ju även till att göra byggstädning efter ett bygge eller renovering är klar till exempel. Trapphus i olika fastigheter blir det också en hel del, så det är väldigt mycket variation om dagarna.

Jag kan tycka det är ganska härligt att göra kontorsstädning tidigt på morgonen innan folk har kommit till sitt jobb för då kan man gå med hörlurar och sjunga samtidigt. Vi gör uppdrag i både Kungälv och i närliggande städer och orter så man får köra lite emellan de olika uppdragsgivarna ibland, men det är egentligen bara skönt. Dels får man sitta ner och vila benen men det är också trevligt att inte vara på ett och samma ställe hela tiden. Att städa olika hem och kontor och träffa olika slags människor gör att man aldrig blir uttråkad.

Visst finns det dagar som man hellre hade gjort något annat, men så hade det ju varit oavsett vilket jobb man haft. För det mesta så trivs jag väldigt bra och vet faktiskt inte vad jag hade velat göra annars. Kanske utbilda mig och byta bana helt men först måste jag ta reda på vad jag vill. Just nu fungerar det här väldigt bra och det är skönt att ha jobbet under tiden man liksom funderar på vad man kan tänka sig. Hade jag inte haft jobbet så hade det ju känts mer stressigt och då är det nog mer risk att man väljer fel bara för det. Nu ska jag ta tag i dagens nästa städuppdrag och så länge önskar jag er en fin dag!