Äntligen ska vi skaffa en uppfart

Hallå där bloggen! Ibland behövs det lite hjälp på traven för att få vissa saker gjorda och för mig har det verkligen krävts hjälp. Jag har länge haft en vision om att få en uppfart in på tomten så att vi kan parkera våra bilar där istället för att ha dem ståendes längst gatan. Det kräver dock en del markarbeten för att kunna få det förverkligat och med tanke på att jag inte har maskinerna för markarbeten så krävs det också att man kontakta en firma för det. Är det något som jag har insett angående mig själv så är det att jag har otroligt svårt för att påbörja vissa saker och nu har det gått nästan ett år sedan vi skulle göra det här, men någon hantverkare har jag inte ringt. Jag tänker dock att det kanske är läge att en gång för alla ta tag i det här och få det överstökat så att jag kan få de markarbeten som krävs för att kunna slutligen ha en uppfart. Bättre sent än aldrig brukar man säga och det är väl lite utefter den melodin som jag lever, åtminstone när det kommer till just det här projektet. Fredag i luften och det är helt fantastiskt att äntligen kunna få njuta av lite helg. Det ska bli hyfsat väder i Åkersberga och vem vet om det kanske inte är läge för årets första dopp, i vanliga fall brukar det ske under midsommar men nu har det varit kanonväder i många veckor så det kan mycket väl hända att jag tjuvstartar lite. Grillen kommer garanterat åka fram idag, vi måste ju fira att vi ska få en uppfart på tomten. Ha en otroligt härligt dag och en trevlig helg! Glöm inte att hålla er uppdaterade på bloggen, det kommer snart ett inlägg till!