En byggfirma ska bygga vår bastu

Hejsan på er

När vi köpte vårt hus strax utanför Norrköping så kände vi verkligen att vi hittat hem. Något av det jag älskar mest är att vi har sjötomt och en egen liten brygga. Nu ska vi anlita en byggfirma som ska få hjälpa oss att bygga en liten bastustuga nere vid sjön. Vi har tänkt på det ett tag och vi tror att vi kommer använda den mycket.

Men det är inte att ens fundera på att bygga själva utan det blir att ta hjälp av en kunnig byggfirma för vi har inte rätt kunskaper för att bygga själva. Och även om vi haft grundkunskaperna att bygga så skulle det ta så mycket längre tid för oss än för snickare som säkert byggt sånt här flera gånger förut. För de är det nog ett ganska enkelt uppdrag men det hade det inte varit för oss. Nog för att det är nyttigt att utmana sig men man får välja sina tillfällen och det här är inte ett jag tänker försöka mig på.

Anledningen till att det blir en bastu och en liten relaxavdelning är för att hela familjen gillar att bada och både min man och jag älskar att gå på spa. På det här sättet får vi en liten anläggning hemma som vi kan använda när vi vill. Vi är måna om att avsätta tid för avkoppling och må bra-saker och därför är jag säker på att vi kommer använda denna mycket. Vi ska ha ett par sköna stolar i relaxavdelningen och med stora fönster så man kan sitta och titta ut över sjön. Jag ser fram emot att få iordning det här så nu ska vi bara få tag på en byggfirma i Norrköping som kan hjälpa oss. Må så gott och ta hand om er!